Jojobový olej, výborný rostlinný olej pro naši pleť a vlasy

Jojobový olej, pro některé už důvěrně „jojobáček“, je jedním z nejpoužívanějších olejů v kosmetice. Průmysl si jeho jméno vypůjčil, aby nalákal miliony zákaznic na zaručeně fungující produkty, těžící právě z výborné pověsti jojobového oleje. Proč si ho ale nedopřát v jeho plné síle, nevyužít všech jeho úžasných účinků? Navíc můžeme značně ušetřit a ještě dopřát naší pleti prvotřídní, čistě přírodní péči.

Využití jojobového oleje je široké a pravděpodobnost, že si ho oblíbíte stejně jako my, veliká. Jedna lahvička oleje vydrží dlouho a dá mnoho prostoru k experimentům. A když náhodou chcete dát přednost osvědčeným receptům, můžete ho smíchat s levandulovým olejem a vykouzlit tak pohádku pro Vaši pleť (a čichové buňky).

Čistý jojobový olej